Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävää kirjallisuutta. Kaikki kirjamme ovat osa kokonaisvaltaista näkemystämme.

Ennen


22.00 €

Nyt

10.00 €

(sis. postikulut)

Osta

Sivumäärä: 212 sivua
ISBN: 978-952-5421-37-8
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Antti Heikkilä
NÄIN ME KEITÄMME

Lääkäri Antti Heikkilä on noudattanut vaimonsa kanssa jo viiden vuoden ajan ravitsevaa ja vähähiilihydraattista (VHH) ruokavaliota. Aluksi hän hyödynsi sitä omassa painonpudotuksessaan mutta jatkoi ruokavaliota sen tuoman hyvän olon vuoksi. Samalla hänen kiinnostuksensa ravinnon laatua ja ruuan alkuperää kohtaan kasvoi. Tämä kirja on tietoisesti valitun elämäntavan väliaikaraportti.

Myös tuoreet kansainväliset tutkimustulokset vahvistavat Antti Heikkilän suomalaisia varten kehittämän ravitsevan ja vähähiilihydraattisen ruokavalion tehokkuuden painonpudotuksessa ja terveyden ylläpitämisessä. Maailmankuuluissa Stanfordin, Duken ja Harvardin yliopistoissa tehdyt tutkimukset todistavat tämän tyyppisen ruokavalion ylivoimaisuudesta muihin nähden.

Näin me keitämme -reseptikokoelman esikuvana on ollut maailman johtavien kulinaristien, ranskalaisten, keittiö. Kuten ranskalaiset, Antti Heikkiläkin aloittaa seuraavan aterian suunnittelun jo edellisen äärellä: mitä laitetaan, mistä raaka-aineet hankitaan ja kenen kanssa syödään. Tämän kirjan reseptit ovat syntyneet matkoilla Pariisiin, Provenceen, Hampuriin ja New Yorkiin.

Suomalaiset ovat lihoneet turhia hiilihydraatteja ja välipaloja sisältävällä ruokavaliolla. VHH-ruokavaliossa hiilihydraatit tulevat ensisijaisesti vihanneksista ja marjoista. Sen lisäksi oleellista on ruokailun rytmitys.

Antti Heikkilä on ortopedi ja kipulääkäri, joka on menestyksekkääsi hoitanut myös kipupotilaita ruokavalion avulla. Hän on aiemmin julkaissut ravintoon liittyvät kirjat Elämän paras aika, Hyvän olon keittokirja 1 & 2 ja Ravinto & Terveys.


MENESTYSTARINOITA!
Olen kokeillut kaikkea painonvartijoista keventäjiin. Vaikka tuloksia tulikin, niin väsyin aina lopulta jatkuvaan syömisen kontrolloimiseen, ja kilot ovat aina tulleet takaisin korkojen kanssa. Päätin kokeilla vähähiilihydraattista ruokavaliota, vaikka epäilinkin sen toimivuutta käytännössä. Pelkoni osoittautuivat turhaksi, painoni on pudonnut lähes 8 kiloa, ilman että minun on tarvinnut ponnistella asian eteen mitenkään, eikä nälkä vaivaa. Voin henkisesti ja fyysisesti paremmin kuin vuosiin. Muutoksia olen havainnut myös perheeni valinnoissa. Vaikka laitan aina tarjolle myös perunaa, riisiä tai pastaa, niin varsinkin lasten lautasilta katoavat aina ensimmäiseksi kasvikset, liha tai kala. Perunat voivat jäädä jopa kokonaan syömättä. Tämä on mielenkiintoista, sillä en ole mitenkään tuputtanut ajatuksiani kotona, olen vain lisännyt vaihtoehtoja. Aion jatkaa aloittamallani tiellä, kenties loppuelämäni. Käytän ruuan valmistuksessa rasvoja edelleen kohtuullisesti mutta en käytä enää lainkaan margariinia, vaan joko oliiviöljyä ja/tai voita.
Nimim. Kaikkea kokeillut

Lue lisää lukijoiden Menestystarinoita!

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa