Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävää kirjallisuutta. Kaikki kirjamme ovat osa kokonaisvaltaista näkemystämme.

34.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 279 sivua
ISBN: 978-952-5421-40-8
Lk.: 14.45
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Anne Lindholm-Kärki
UNET JA ARKKITYYPIT

Uni on näkijänsä ainutkertaista ja syvää sisäistä tietoa. Se on laajinta materiaalia, jota ihminen itseään koskien voi saada käyttöönsä. Ydinminuus ilmaisee itsensä unien kautta.

Psykoterapeutti ja uniryhmäohjaaja Anne Lindholm-Kärki on hyödyntänyt unia työssään yli kaksikymmentä vuotta. Hän on perehtynyt erityisesti naisten uniin ja symboliikkaan. Hän on myös kehittänyt unityöskentelymenetelmiä, jotta jokainen voisi oppia oivaltamaan itse omia uniaan.

Unet ja arkkityypit ovat kanava eheytymiselle ja opastavat naista löytämään piilevät, alitajuiset voimavaransa. Unien ja myyttien ikiaikaiset kuvat koskettavat naisen psyyken syvimpiä kerroksia ja auttavat häntä saamaan yhteyden hänen omaan alkuvoimaansa. Unet ja arkkityypit - naisen sisäiset tiennäyttäjät on kirja naiselle, joka haluaa tehdä syväsukelluksen itseensä. Kirja antaa välineitä ymmärtää itse omia uniaan.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa