Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistävää kirjallisuutta. Kaikki kirjamme ovat osa kokonaisvaltaista näkemystämme.

22.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 212 sivua
ISBN: 978-952-5421-37-8
Lk.: 68.2
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Antti Heikkilä
NÄIN ME KEITÄMME

Lääkäri Antti Heikkilä on noudattanut vaimonsa kanssa jo viiden vuoden ajan ravitsevaa ja vähähiilihydraattista (VHH) ruokavaliota. Aluksi hän hyödynsi sitä omassa painonpudotuksessaan mutta jatkoi ruokavaliota sen tuoman hyvän olon vuoksi. Samalla hänen kiinnostuksensa ravinnon laatua ja ruuan alkuperää kohtaan kasvoi. Tämä kirja on tietoisesti valitun elämäntavan väliaikaraportti.

Myös tuoreet kansainväliset tutkimustulokset vahvistavat Antti Heikkilän suomalaisia varten kehittämän ravitsevan ja vähähiilihydraattisen ruokavalion tehokkuuden painonpudotuksessa ja terveyden ylläpitämisessä. Maailmankuuluissa Stanfordin, Duken ja Harvardin yliopistoissa tehdyt tutkimukset todistavat tämän tyyppisen ruokavalion ylivoimaisuudesta muihin nähden.

Näin me keitämme -reseptikokoelman esikuvana on ollut maailman johtavien kulinaristien, ranskalaisten, keittiö. Kuten ranskalaiset, Antti Heikkiläkin aloittaa seuraavan aterian suunnittelun jo edellisen äärellä: mitä laitetaan, mistä raaka-aineet hankitaan ja kenen kanssa syödään. Tämän kirjan reseptit ovat syntyneet matkoilla Pariisiin, Provenceen, Hampuriin ja New Yorkiin.

Suomalaiset ovat lihoneet turhia hiilihydraatteja ja välipaloja sisältävällä ruokavaliolla. VHH-ruokavaliossa hiilihydraatit tulevat ensisijaisesti vihanneksista ja marjoista. Sen lisäksi oleellista on ruokailun rytmitys.

Antti Heikkilä on ortopedi ja kipulääkäri, joka on menestyksekkääsi hoitanut myös kipupotilaita ruokavalion avulla. Hän on aiemmin julkaissut ravintoon liittyvät kirjat Elämän paras aika, Hyvän olon keittokirja 1 & 2 ja Ravinto & Terveys.


MENESTYSTARINOITA!
Toimii! Olen 45-vuotias mies, painoa 150 kg. Minulla todettiin 2-tyypin diabetes toukokuussa 2008. Kokeissa paastosokeri 15,8 ja verenpaineet 198/246. Kaikki muut arvot olivat ok. Lääkäri määräsi lääkkeet kyseisiin sairauksiin. Söin niitä kuukauden, mikään ei muuttunut. Kontrollikäynti osoitti kaiken olevan edelleen pielessä.
Aloitin sen jälkeen vhh-ruokavalion ja heitin kaikki lääkkeet roskiin. Jo 2 viikon kuluttua sokeri oli pudonnut 7,8:aan ja verenpaineet oli 110/160. Elokuun alussa kävin lääkärissä ja kas kummaa: sokeri oli 4,9 ja verenpaineet 82/130. Olisitte nähneet lääkärin ilmeen, hän kun oli pitänyt tiukasti omasta kannastaan jatkaa lääkitystä ja mollannut vhh-ruokavaliota. Voi sitä selitysten määrää, millä puoskari yritti keksiä mollattavaa vhh-ruokavaliosta. Antti Heikkilä on oikeassa, ettei tulta (diabetes) kannata mennä sammuttamaan bensalla (hiilarit). Minulla toimii. Kokeilkaa!

Nimim. Ex 2-tyypin diabeetikko

Lue lisää lukijoiden Menestystarinoita!

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa