Ostoskorisi on tyhjä

Rasalas. Voimaa ajatuksista.

Rasalas Kustannus julkaisee koko perheen henkistä ja fyysistä hyvinvointia edistäviä verkkokursseja ja kirjoja. Ne edustavat kokonaisvaltaista näkemystämme.

kieli, language, språk

KIRJAT

e-kirjat

Rasalaksen kirjoja on saatavana myös e-kirjoina.

e-kirjat

FACEBOOK

HAKU

HAE

MAKSUTAVAT

Paytrail verkkomaksut

Katso myös
tilausohjeet ja -ehdot

25.00 €

 

Osta

Sivumäärä: 336 sivua
ISBN: 978-952-5421-59-0
Lk.: 59.34
Sidosasu: Sidottu
Kustantaja: Rasalas

Takaisin


Gary Taubes
MIKSI LIHOMME

ja mitä voimme asialle tehdä

Maailmanlaajuisesti ylipainon virallisena syynä pidetään sitä, että ihmiset syövät enemmän kuin kuluttavat. Tämä kuulostaa järkeenkäyvältä, mutta ei anna mitään käyttökelpoista informaatiota. Jos ihminen lihoo, on sanomattakin selvää, että hän on syönyt liikaa. Mutta, jos häneltä kysytään, miksi hän söi liikaa, hän ei luultavasti osaa vastata.

Miksi siis ihmiset lihovat lihomistaan tutkijoiden ja terveysviranomaisten suosituksista huolimatta? Ravintoasioista paljon kirjoittanut, palkittu tiedetoimittaja Gary Taubes uskoo tietävänsä syyn lihavuuteen. Uudessa teoksessaan Miksi lihomme ja mitä voimme asialle tehdä hän paneutuu lihomisen syihin ja siihen, miten päästä kiloista eroon.

Taubesin mukaan jokainen, joka perehtyy tutkimuksiin, huomaa ettei rasva ole laihduttajan vihollinen. Liiat hiilihydraatit sen sijaan ovat. Taubes väittää, että ylensyöminen ja siitä seuraava lihominen johtuvat elimistön rasva-­aineenvaihdunnan häiriöstä.

Liikunta ei estä lihomista. On syytä kiinnittää huomiota hormoneihin ja insuliinitason pitämiseen matalana.

Kurkkaa kirjaan, klikkaamalla kuvaa